Föreläsning

 

Det går alltid att tänka större

Jag har en fullt utvecklad oförmåga att se hinder. En gång i tiden ville jag tjäna pengar på att göra bakåtvolter. Folk skrattade åt mig, idag anlitar dem mig. Att jag möter mina svagheter ger mig styrkor. Växer jag, växer mina anställda. Växer mina anställda, växer min organisation… 

Nu gör vi det här!

Efter 37 år som Filip Ljungberg, 12 år som elitgymnast och 10 år som egenföretagare har jag hittat mina perspektiv på bra ledarskap och företagande. Jag har genomfört galna idéer, vågat misslyckas, velat ge upp och sedan gjort tvärtom.

Som grundare och delägare till en del bolag har jag erfarenhet, historier och en hel del kloka ord kring entreprenörskap. Så, behöver ni det, energi och en gnutta galenskap?

Vill ni lära er hur ni tar er själva till nästa nivå –  vad är egentligen viktigt som student, ledare, anställd och människa – hur använder ni era egenskaper och personligheter på allra bästa sätt?

You know what to do!

Glada partners & kunder

"Filip levererade en oväntad föreläsning. Energi och glädje är egenskaper som han verkligen bemästrar. Rekommenderar varmt Filip om ni letar efter inspiration och energi!"

Belgin

SEB

"Du var årets mest inspirerande ögonblick. Tack för att du delade med dig av all din energi och kunskap."

Eventkoordinator

Landskrona Stad