Föreläsning

"Allt börjar med mig själv" 

En föreläsning om motivation och ledarskap

Filip har tack vare sin energi och sin vilja att växa vågat möta sina egna svagheter och nu vill han hjälpa dig att ta tag i dina.  Du vet väl att du kan vända dina svagheter till styrkor? 


Nu, 30 år som Filip Ljungberg, 12 år som elitgymnast, 8 år som egen företagare och därpå en fullt utvecklad oförmåga att se hinder har han funnit sin nyckel till ett framgångsrik vardag. Den resan delar han nu med sig av tillsammans med sina egna perspektiv på ett bra ledarskap och företagande  genom nytänkande föreläsningar.


I Filips föreläsning utlovas kloka ord, tips på ett större jag, en resa utöver det vanliga och att du lämnar med ett leende på läpparna!

 

Som grundare och drivkraft i Air Wipp AB och Air Wipp Academy leder Filip sig själv, barn, ungdomar och en hel sport framåt. Filip besitter ett starkt driv för en personlig utveckling och menar att det aldrig är för sent att vilja utvecklas. Det går alltid att tänka större.


Värt att tänka på: 

”Jag ville tjäna pengar på att göra bakåtvolter. Folk skrattade åt mig, idag anlitar de mig.”


”Växer jag, växer mina anställda. Växer mina anställda, växer min organisation. Allt började med att jag vågade tänka större om mig själv!”

Eftersom du tänker dina tankar och  fattar dina beslut är du den enda som kan förändra ditt liv – är du redo?

En upplevelse

I varje föreläsning utlovas ett kreativt tänkande som utformas efter publiken och deras förväntningar. Alla ska lämna med nya tankar och en större bild av sig själva och vad som är möjligt. Nedan hittar du ett smakprov av hur det kan låta om du ställer Filip på din scen eller framför din publik.