OM FILIP LJUNGBERG

Ända sedan barnsben har Filip Ljungberg bubblat av energi och idéer. Han insåg snabbt att han  hade mer energi än han klarade av att hantera.  Det var så han fann gymnastiken och sporten Parkour. Men...


År 2005 slutade en gymnastiktävling med en olycka, Filip föll illa och slet av korsbandet. Detta såg ut att vara slutet på hans gymnastikkarriär och läkarna hävdade bestämt att han aldrig mer skulle kunna hålla på med det som han så passionerat brann för. Men inget är omöjligt!


Två år senare bevisade Filip det. Efter operation, rehabilitering och tack vare en stark vilja tog han sig tillbaka. Det var då han bestämde sig. 


”Ingen skulle få säga till mig vad jag kunde eller inte kunde klara av!”

Han skulle leva på parkour – men han nöjde sig inte där. Han ville visa hela världen att oavsett vem du är och vilka förutsättningar du har så får du inte ge upp trots motgångar, utan fortsätta jobba mot nya mål och dina drömmar.


Filip lyckades med vad ingen annan trodde var möjligt. Han tjänade pengar på att göra bakåtvolter. 


”Jag ville tjäna pengar på att göra bakåtvolter. Folk skrattade åt mig, idag anlitar de mig.”


Flera år och framgångar senare har Filip ett nytt mål. Han vill inspirera andra att lyckas, dela med  sig av sin energi, sina lärdomar och framförallt – framgångsfaktorer. 


Idag är Filip en populär och mycket omtyckt föreläsare och inspiratör. Förutom på scen så är Filip aktiv i andra kanaler så som YouTube, Snapchat, Instagram , Facebook och i sin podd. Följ honom för mer inspiration i din vardag – tänk större om dig själv!